Požar

Vatrogasci objavili snimku iz Sv. Roka te istaknuli jednu zamjerku

Foto: Čitatelj 24sata
Požar u tunelu Sveti Rok
Foto: Screenshot
Vatrogasci u tunelu Sveti Rok
Foto: Snimio čitatelj
Gužva ispred Svetog roka zbog požara u tunelu
Foto: Snimio čitatelj
Odvoze zapaljeni automobil iz tunela Sveti Rok
21.06.2019.
u 10:26
Treba pohvaliti vozače koji su uglavnom dobro reagirali u ovakvoj situaciji i disciplinirano stvorili hitni koridor kroz koji su vatrogasci mogli dojuriti na mjesto nesreće. O tome svjedoči i snimka koja je jučer objavljena na Facebook-stranici Vatrogasci – Oni su naši heroji.
Pogledaj originalni članak

Samo dvije i pol minute trebalo je vatrogascima da jučer stignu u tunel Sveti Rok, na mjesto gdje se zapalio automobil. Jako brzoj intervenciji možemo zahvaliti što je nesreća prošla bez težih posljedica.

Treba pohvaliti i vozače koji su uglavnom dobro reagirali u ovakvoj situaciji i disciplinirano stvorili hitni koridor kroz koji su vatrogasci mogli dojuriti na mjesto nesreće. O tome svjedoči i snimka koja je jučer objavljena na Facebook-stranici Vatrogasci – Oni su naši heroji.

Administratori stranice napisali su kako je u ovom slučaju hitni koridor bio jako dobar, ali da imaju jednu zamjerku, a to su ljudi uz ogradu s lijeve strane.

U svakom slučaju, vozači su se ponijeli mnogo bolje od onih koje su nedavno prozvali karlovački vatrogasci koji su se morali probijati kroz more vozila da bi došli do zapaljenog automobila na autocesti A1.

U požaru u tunelu Sveti Rok, srećom, nitko nije bio ozlijeđen.

Promet je bio blokiran u oba smjera do oko 14 sati, potom je HAK potvrdio da su obje tunelske cijevi otvorene za promet. U 14.10 sati kolona u smjeru Dubrovnika bila je oko 7 kilometara. No potom se još nastavila povećavati. HAK je u 15.23 javio da je kolona u smjeru juga bila duga oko 10 kilometara

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
15:25 22.06.2019.

na slikama se bas vidi koridor...recimo one dviije zadnje pokazuju kompletno zatvoren prolazni prostor....interesantno i to od istih onih koji ga u svojoj zemlji naprave bez problema

PE
Petar1234
11:28 21.06.2019.

I ja sam u Hrvatskoj, u EU i zvan balkanskog zgarišta.