NESTAO U PETAK

Vatrogasci i HGSS iz Cetine izvukli mrtvo tijelo muškarca, otkriven uzrok smrti

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
Vatrogasci i HGSS iz Cetine izvukli mrtvo tijelo muškarca, otkriven uzrok smrti
03.06.2023.
u 20:43
Policija je u petak popodne dobila dojavu da muškarca nema na adresi stanovanja, a pronađen je nekoliko sati kasnije u Cetini
Pogledaj originalni članak

Muškarac (72) kojega su vatrogasci i HGSS sinoć izvukli iz rijeke Cetine smrtno je stradao nakon pada s litice, te nema elemenata kaznenog djela, doznaje se u subotu u splitskoj policiji.

Pretpostavlja se kako je muškarac nastradao nakon pada sa strme litice u blizini Mindoljevića mlinice. Policija je u petak popodne dobila dojavu da muškarca nema na adresi stanovanja, a pronađen je nekoliko sati kasnije u Cetini.

U izvlačenju je, uz vatrogasce, sudjelovalo pet članova HGSS sa plovilom i dva vozila, te su tijelo predali mrtvozorniku.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.