NEGATIVNO ISKUSTVO U TROGIRU

Vatrogasci htjeli pojesti pizzu pa otišli poniženi: 'Dno dna, sramota za hrvatski turizam'

Foto: Screenshot/Pixabay
Recenzija vatrogasca
Foto: Screenshot/Google
Recenzija vatrogasca
Foto: Pixabay/Ilustracija
Ilustracija
18.08.2021.
u 13:00
"Konobar naplaćuje prije nego što smo usluženi i obavještava nas da ne možemo zauzimati stol ako ništa ne pijemo i da pizzu možemo dobiti samo za ponijeti", opisao je vatrogasac u recenziji restorana
Pogledaj originalni članak

Nakon borbe s požarima na Jadranu, vatrogasci su odlučili odmoriti se u Trogiru i pojesti pizzu, no doživjeli su neugodno iskustvo. Jedan od njih, vatrogasac iz Osijeka koji je stigao kao ispomoć kolegama njihovo je iskustvo opisao u recenziji restorana u koji su došli te ustvrdio kako je ono što im se dogodilo "sramota za hrvatski turizam".

Naime, trojica vatrogasaca naručila su pizze u restoranu, no nisu ništa pili jer su na dužnosti. Zbog toga nisu smjeli sjesti za stol nego su morali čekati u ćošku restorana i uzeti jelo za van. Vatrogasac je dodao kako im je narudžba naplaćena čim su naručili, pa su tražili povrat novca kada su zbog uvjeta odlučili otići. 

Njegovu recenziju, u kojoj je restoranu dao najlošiju ocjenu, prenosimo u cijelosti: 

"Pozdrav, vatrogasac sam u Osijeku trenutačno u ispomoći kolegama na Jadranu. Nakon nekoliko napornih dana na požarištima nas trojica došla smo u Trogir nešto pojesti. U pizzeriji nije gužva, nekoliko stolova prazno. Naručujemo dvije skuplje pizze (72 kn) kolege su već ranije u istom restoranu pojele kebab, pa će podijeliti jednu pizzu. Piti nećemo jer smo na dužnosti.

Konobar naplaćuje prije nego smo posluženi i obavještava nas da ne možemo zauzimati stol ako ništa ne pijemo i da pizzu možemo dobiti samo za ponijeti.

Onako gladni pristajemo i ostajemo čekati svoje pizze. Nakon minutu, iako je u lokalu još 4-5 praznih stolova, konobar nas obavještava da ne možemo sjediti i čekati nego da se premjestimo u neki ćošak gdje je šank i tamo čekamo. Tu nam je pukao film, tražimo novac natrag i poniženi odlazimo uz glasno negodovanje. Dno dna, sramota za hrvatski turizam", poručio je vatrogasac. 

VIDEO Vatrogasac na rukama do bolnice držao šestomjesečnu bebu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

KR
Krud
13:23 18.08.2021.

Objavite ime te pizzerije. Zašto se taji?

SA
sargu123
13:48 18.08.2021.

Pošaljite im tržišnu i sanitarnu inspekciju, ne domaću već iz Slavonije ili Like nek ih pregledaju i pročešljaju poslovanje do najsitnijih detalja. Sigurno će nešto pronaći i tad opaliti kaznu i zatvaranje lokala na duži period! Stoka neodgojena gramzljiva.

Avatar argus100
argus100
15:13 18.08.2021.

Ništa novog. Ima to dobrih godina, 1985.požar na Korčuli. Domaće vatrogasne snage pred slomom, vrši se hitna mobilizacija JVP iz unutrašnjosti. Preko noći ekipe transportira ne na požarište. Konkretno JVP Vukovar, izmedju ostalih. Vraćaju se poslije desetak dana borbe s vatrenom stihijom štiteći kuće i sve ostalo što bi moglo izgorjeti. A na jesen, stiže im "čestitka" u vidu računa za turističku pristojbu. Tko ne vjeruje, može provjerit.