Vatrogasci D. Slavica i V. Milošević prodavali “vatrogasnu” vodu?

Foto: PIXSELL
Vatrogasci D. Slavica i V. Milošević prodavali “vatrogasnu” vodu?
14.01.2010.
u 11:28
Dražen Slavica i Volimir Milošević, zapovjednik JVP Šibenik, terete se da su šibenski Vodovod oštetili za čak 29.280,78 kuna. Prijavljeni su zbog zloporabe položaja i ovlasti.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - Zbog zloporabe položaja i ovlasti šibenska policija kazneno je prijavila Dražena Slavicu (42), bivšeg zapovjednika Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije, i Volimira Miloševića (45),  zapovjednika JVP Šibenik.

Dvojac se tereti da je šibenskom Vodovodu "zatajio" čak  29.280,78 kuna. Vatrogasci su od ožujka 2005. do listopada 2008. godine odobravali, vršili i naplaćivali usluge prijevoza vode cisternama za više poduzeća, a da novac nisu uplatili Vodovodu i odvodnji.

Podsjetimo, Dražen Slavica danas obnaša posao voditelja preventivnih poslova u JVP Šibenik, a bio je osumnjičen da je iz nehaja skrivio kornatsku tragediju u kojoj je život izgubilo 12 vatrogasaca iz Šibenika, Tisnog i Vodica. 

S dužnosti zapovjednika smijenjen je 2007 godine. Županijski sud u Šibeniku odustao je od njegova kaznenog progona.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:36 14.01.2010.

Nije to ništa za Zagreb. Bandićevi glasači maltene u cijelim kvartovima od Vukomerca, Trnave, Kozari boka, Sesveta godinama kradu vodu i ilegalno su spojeni na vodovod pa nikome ništa, a čak nemaju niti građevinske dozvole, pa će to njihov rođo bandić legalizirati

Avatar lastan
lastan
14:37 14.01.2010.

Koliko su za to odgovorni vatrogasci toliko su odgovorni i oni iz Vodovoda - jer ako Vodovod prodaje vodu vatrogascima,a ovi tom vodom pune cisterne građana i to od građana naplaćuju omda je logično da plate i Vodovodu račun za kupljenu/prodanu vodu.Ovdje se vjerojatno radilo o samoposluživanju, a Vodovod vjerojatno nije imao nad tim kontrolu.

PO
pozitivnomisljenje
12:19 14.01.2010.

SRAMOTNO!!!!!!!!!!!! GDJE SU IM IMENA I PREZIMENA?