pratit će se epidemiološka situacija

Varaždinski i međimurski osnovnoškolci vraćaju se u škole

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Varaždinski i međimurski osnovnoškolci vraćaju se u škole
28.01.2021.
u 12:43
Grad Varaždin i dalje podržava otvaranje kulturnih institucija poput muzeja, galerija, kina, kazališta, kao i sportskih sadržaja - fitness centara i sportskih dvorana, istaknuli su iz Grada
Pogledaj originalni članak

Na sastanku ravnatelja osnovnih škola, osnivača i Stožera civilne zaštite Grada Varaždina odlučeno je da se od ponedjeljka sva djeca vraćaju na nastavu u škole. Svakodnevno će se pratiti epidemiološka situacija te će se u slučaju pogoršanja pristupiti revidiranju ove odluke.

- Grad Varaždin i dalje podržava otvaranje kulturnih institucija poput muzeja, galerija, kina, kazališta, kao i sportskih sadržaja - fitness centara i sportskih dvorana. Ako se povoljna epidemiološka situacija nastavi u iduća dva tjedna, razmotrit će se otvaranje školskih i vrtićkih sportskih dvorana za rekreativce i klubove - kažu u Gradu. Na nastavu se u škole u ponedjeljak vraćaju i učenici predmetne nastave u Međimurskoj županiji.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.