Anketa

Varaždinski HNS-ovci i birači ipak za Čačića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
radimir čačić
Foto: Pixsell
Radimir Čačić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Radimir Čačić
15.01.2014.
u 10:00
Od 70 anketiranih članova HNS-a 62,85 bilo je protiv a 37,14 posto za Čačićevo izbacivanje iz stranke kaže ispitivanje lokalnih novina
Pogledaj originalni članak

Čini se da Radimir Čačić ipak uživa znatnu podršku u svojoj izbornoj jedinici, i to i birača i HNS-ovaca. Jak lokalni medij Varaždinske vijesti proveo je dvije anonimne ankete: prvu na uzorku od ukupno sto birača iz Varaždinske županije i grada Varaždina, a drugu na uzorku od 70 članova HNS-a.

Na pitanje “jeste li za to da HNS izbaci Radimira Čačića iz stranke?” negativno je odgovorilo 58 posto anketiranih birača, dok je “za” bilo 42 posto ispitanika. Slična je situacija bila i među 70 članova HNS-a: 62,85 posto bilo ih je “protiv”, a 37,14 posto “za” Čačićevo izbacivanje.

Štromara bi trebalo istjerati iz stranke! Ratko ga je postavio, a sada su protiv njega i on i Vesna?

Mnogi od slučajno odabranih HNS-ovih birača na pitanje su ipak odbili odgovoriti. Kako pišu Varaždinske vijesti, anketirani su davali i vrlo konkretne odgovore. Jedna upitana Varaždinka poručuje da je Čačić vrlo jaka osoba, koja uz sebe drži jako velik dio biračkog tijela.

– Ako ga izbace, HNS će izgubiti jako puno glasova, posebice ovdje, u našem sjeverozapadnom dijelu Hrvatske – smatra ona.

– Njegova je privatna stvar kamo će ići i s kime će ručati. On je stvorio stranku, a sada bi ga izbacili – kaže upitani HNS-ov član iz Varaždina, dok jedna Varaždinka podsjeća na trag i zasluge koje je ostavio u Varaždinu.

– Štromara bi trebalo istjerati iz stranke! Ratko ga je postavio, a sada su protiv njega i on i Vesna? – ljuti se tako telefonski anketirani Varaždinac. Ipak, ima i suprotnih mišljenja.

– Mislim da ni dosad nije ništa napravio za naš kraj pa tako ne mislim ni da bi nešto napravio da ostane u vrhu HNS-a – poručio je jedan ispitanik, dok je drugi poručio da je “predugo u stranci i previše je već ukrao te mu je vrijeme da ode”.

>>Možda bi bilo drukčije da se Čačić nakon nesreće udaljio iz politike

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar MK
MK
10:50 15.01.2014.

HNS = Camorra Sjeverozapadne Hrvatske... ...kako je zavrsila ona prica sa 20 Mio. Kuna koja su usla u blokadi u CONING a nezna se kako su izasla - a da radnici nisu dobili place?! ...i tu je Linic imao isto tako svoje prste u igri - ali nikome nista.

LE
LeonardS
11:00 15.01.2014.

Možda gos. Čačić taj kraj nije toliko izvarao,pa njegovo licemjerstvo nije došlo do izražaja, taj čovjek bi trebao odgovarati kao i mnogi kvazi političari a skriveni poduzetnici

Avatar antuntun55
antuntun55
11:15 15.01.2014.

predstoji vin vin situacija....HNS s Čačićem ili bez njega se raspada...