TRAŽE PREVARANTICU

Uzela predujam od 126.490 kuna za robu koju nije isporučila

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija
Uzela predujam od 126.490 kuna za robu koju nije isporučila
12.02.2021.
u 14:29
U policiji kažu da je 45-godišnjakinja trenutačno nedostupna te  da se za njom traga
Pogledaj originalni članak

Žena (45) kazneno je prijavljena zbog prevare u gospodarskom poslovanju. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči  ju se  se da je kao direktorica i odgovorna osoba trgovačkog društva iz Zagreba, 7. listopada 2019. s odgovornim osobama oštećenog trgovačkog društva iz Zagreba dogovorila isporuku stolaca i kolica za slaganje stolaca. Učinila je to iako je znala da je račun njezine tvrtke blokiran i da ne može poslovati.

Za naručenu robu, je uzela predujam  126.490 kuna. Sumnjiči ju se i da je 19. prosinca 2019. izdala je zadužnicu u ime trgovačkog društva i u svoje osobno ime kao jamac platitelj. Kako njeno trgovačko društvo robu nije isporučilo niti je vratilo primljeni predujam,  oštećeno je trgovačko društvo temeljem zadužnice pokrenulo postupak prisilne naplate potraživanja. No kako na računu  njezine tvrtke nije bilo dovoljno novca, oštećena tvrtka uspjela je napatiti svega 7.400 kuna.U policiji kažu da je 45-godišnjakinja trenutačno nedostupna te  da se za njom traga. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
tratincica68
10:14 13.02.2021.

Drzava u kojoj svi kradu kad ti pofai para.zato je i stvorena da je opljackaju.kad nisu 42 onda ce sad.i da je ne treba resetirati.auuuu