Kolumna

Uzbuđenje na RTL-u: Kao da su iščekivali misiju s Marsa, a ne Kolindu i Josipovića

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Uzbuđenje na RTL-u: Kao da su iščekivali misiju s Marsa, a ne Kolindu i Josipovića
19.02.2015.
u 14:00
Na kraju dana ganuo me prizor o psu Medi kojem je zabranjeno lajati pa je upao u depresiju jer mora biti u šupi 12 sati
Pogledaj originalni članak

RTL-ova se novinarka Nataša Božić sinoć nikako nije mogla načuditi što Josipović i Grabar Kitarović više rade u uredu, iako su ondje bili tek nešto više od 60 minuta. Pa samo da su popili kavu i pojeli čajni kolačić trebalo bi im sat vremena. Njezinu upornom čuđenju tada se pridružio i urednik Igor Bobić koji ju je uzbuđeno upitao: "Nataša, pa ima li ikakvih naznaka da bi se njih dvoje mogli uskoro početi spuštati niz stepenice..."

Kao da u najmanju ruku RTL-ovci iščekuju neki space shuttle s Marsa koji treba vratiti prvu ljudsku misiju. Ili kao da su u tom uredu Obama i Putin i sad trebaju donijeti sudbonosnu odluku za svijet. Igor i Nataša su podigli famu oko običnog protokola, iako su im i sami predsjednici poručivali da je u pitanju formalnost... Često mi za oko zapadnu baš Bobićevi biseri, ali bit će mi žao ako ga istisne Zoran Šprajc koji na RTL dolazi s N1. Jer Šprajc je na N1 pokazao da je taj njegov šarm ipak zastario i da nema više onog sjaja. HTV-ovi voditelji Dnevnika su pak i dalje beskrvni, dok oni s Nove TV ne mogu doći do izražaja jer ih "pojede" Mislav Bago. Tako da Bobić ostaje baš onaj iskorak, pa ako i "zapliva", to uradi tako da te natjera da pišeš o njemu...

Na kraju dana ganuo me prizor o psu Medi kojem je zabranjeno lajati, pa je upao u depresiju jer mora biti u šupi 12 sati. Je li susjed, koji mu je to učinio, sinoć gledao Dnevnik i to tužno lice životinje?

PLUS

Nova TV, Dnevnik: Kamere su nam otkrile zabavan kurtoazni razgovor u kojem Josipović otkriva Grabar Kitarović da je odabrao taj i taj stol tako da za vrijeme posla može gledati tv.

MINUS

HTV 2, Liga prvaka: Nisam očekivao da će Goran Vlaović u stilu Srećka Bogdana (koji je svojedobno izvalio da Nedved ima dvije noge), ispaliti: "Svi igrači Šahtjora znaju igrati nogomet!"

>> Grabar-Kitarović: Josipoviću želim svako dobro u političkoj karijeri

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Becarina
Becarina
16:26 19.02.2015.

Jedni će pamtiti Josipovića po "ustaškoj zmiji", a drugi - ni po čemu!

BI
bijeliptic
16:08 19.02.2015.

ne sviđa mi se ivo kao i partija

Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:48 19.02.2015.

Bobić kad ne čita, već kad mora sam improvizirati -- čovjek ne može sastaviti subjekt/objekt/atribut i muca...prestrašno