očevidom otkriveno

Utvrđen uzrok požara u lipičkom Studencu

Foto: Duško Mirković/PIXSELL
studenac (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
studenac (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
studenac (1)
03.01.2012.
u 08:46
Gašenje požara trajalo je oko šest sati, a u njemu je sudjelovalo 60 vatrogasaca kojima su se pridružili i zaposlenici
Pogledaj originalni članak

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do požara koji je u lipičkom Studencu izbio u ponedjeljak došlo uslijed kvara na električnoj instalaciji rasvjete, tj. na jednom rasvjetnom tijelu s fluorescentnom svjetiljkom. Očevid se nastavlja kako bi se procijenila materijalna šteta.

Požar u lipičkom Studencu, odnosno u prostoru za pripremu PET ambalaže za proizvodnju izbio je iza sedam sati. Gašenje je trajalo oko šest sati, a u njemu je sudjelovalo 60 vatrogasaca kojima su se pridružili i zaposlenici. Međutim, vatrogasci su nastavili i nakon toga dežurati. U utorak ujutro su svi zaposlenici došli na posao da bi pomogli u čišćenju prostora za proizvodnju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.