Žarkovica

Utočište za pse - među prvih pet odredišta na TripAdvisoru

Foto: Privatni album
Dubrovačko-neretvanska županija
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Dubrovačko-neretvanska županija
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Dubrovačko-neretvanska županija
07.12.2018.
u 12:02
Među prvih pet odredišta već tjednima je i Utočište za pse na Žarkovici
Pogledaj originalni članak

Na turističkom internetskom portalu TripAdvisor mogu se pronaći savjeti što posjetiti kad idete na odmor. Na portalu su izvješća o više od 1,8 milijuna trgovina, 4,2 milijuna restorana, 1,1 milijun hotela, 730.000 znamenitosti i 135.000 odredišta. Našli su se na tom portalu i savjeti što raditi i gdje treba otići kad stignete u Dubrovnik.

Među prvih pet odredišta već tjednima je i Utočište za pse na Žarkovici. Smjestio se tako posjet brdu iznad Žarkovice, na kojem živi više od 300 pasa, uz bok buggy safariju, kajaku na Elafitskim otocima te vožnji biciklom.

“Ovo je vjerojatno najistaknutije mjesto u jednom od najljepših gradova na svijetu. Altruizam dame koja će vas tamo dočekati i njezina posvećenost životinjama istinski je inspirativna. Ako dođete u Dubrovnik, svakako dođite i na ovo mjesto, napustit ćete ga bogatiji za ljubav koju će vam vratiti divna žena i nevjerojatna stvorenja koja tamo žive”, jedan je od komentara.

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Dubrovačko-neretvanska županija

Čak 2,1 milijun gostiju posjetilo je Dubrovačko-neretvansku županiju do 1. prosinca ove godine. Turisti su bili brojniji čak osam posto, a s 8,8 milijuna noćenja prošlu su godinu nadmašili za četiri posto. Inače, najviše je gostiju iz Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Francuske i Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Dubrovačko-neretvanska županija

Izišla nova brošura - Dubrovnik Rivijera
Atrakcije Dubrovačko-neretvanske županije pobrojene su i u nedavno objavljenoj brošuri ‘Dubrovnik Rivijera’ u izdanju županijske Turističke zajednice. Na naslovnici je, dakako, jedan od najprepoznatljivijih i najfotografiranijih hrvatskih motiva - Dubrovnik, a u brošuri je predstavljena prošlost i sadašnjost toga dijela Hrvatske kroz kulturnu baštinu, tradiciju, gastronomiju, enologiju i prirodne ljepote.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
15:17 07.12.2018.

ima baš svega na tom savjetniku...