2000 eura za ispit

Uskok podignuo optužnicu protiv braće koja su pokušala podmititi profesoricu na fakultetu

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Uskok podignuo optužnicu protiv braće koja su pokušala podmititi profesoricu na fakultetu
21.12.2016.
u 15:12
Profesorica je pozvala policiju nakon što je bacila ponuđeni novac i braću istjerala iz svog kabineta
Pogledaj originalni članak

Uskok je nakon provedene istrage, pred splitskim Županijskim sudom, podignuo optužnicu protiv 21-godišnjeg studenta i njegova četiri godine starija brata koji su sveučilišnu profesoricu, za prolaznu ocjenu, pokušali podmititi s 2000 eura.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o profesorici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Ivančici Mirošević koja je pokušaj podmićivanja i prijavila policiji.

Tužiteljstvo tvrdi da su optuženi mladići 29. rujna, nakon što je 21-godišnjak saznao da nije položio pismeni ispit, "zajednički i sukladno prethodnom dogovoru", došli u "kabinet profesorice i zahtijevali da prvookrivljeniku dade prolaznu ocjenu iz pisanog testa".

Kada je ona to odbila učiniti, zatraživši studente da napuste kabinet, stariji brat je na stol navodno stavio knjigu i kuvertu u kojoj se nalazilo 20 novčanica od po 100 eura, odnosno ukupno 2000 eura. No, profesorica je pozvala policiju nakon što je bacila ponuđeni novac i braću istjerala iz svog kabineta.

>> 'Gadi mi se kada čujem da su za ispit primali novac'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HY
hyperkrat
18:37 21.12.2016.

hocel uskok podići optužnicu protiv ovih što su kupili migove,sklepane u nekim hangarima od rezervnih dijelova remontovanih u pakistanu,colinda reče,da će odgovarat svi koji su potrošili desetke miliona kuna na kupnju ovih limenki.