POZVAO GA PONOVNO

Ured predsjednika: 'Milanović nije dobio od Plenkovića prijedlog za sazivanje VNS-a'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Andrej Plenković i Zoran Milanović
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Čakovec: Zoran Milanović obišao Tehnološko-inovacijski centar Međimurje
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Zoran Milanović nastavio verbalni sukob s Plenkovićem
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Zoran Milanović nastavio verbalni sukob s Plenkovićem
07.11.2020.
u 18:03
Predsjednik Republike stoga ponovno poziva predsjednika Vlade na dogovor o sazivanju i terminu održavanja sjednice VNS-a, kao i na utvrđivanje pitanja o kojima će se raspravljati i odlučivati, stoji u priopćenju.
Pogledaj originalni članak

Iz Ureda predsjednika poručili su kako Zoran Milanović nije od premijera dobio prijedlog za sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

- S obzirom na brojne medijske upite, Ured Predsjednika RH obavještava kako Predsjednik Republike Zoran Milanović nije dobio od predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića prijedlog za sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.Podsjećamo, Predsjednik Republike uputio je predsjedniku Vlade dopis 20. listopada 2020. u kojemu predlaže sazivanje sjednice VNS-a. Prema Zakonu o sigurnosno-obavještajnom sustavu Republike Hrvatske, sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost zajednički sazivaju i pitanja o kojima će se raspravljati i odlučivati zajednički utvrđuju Predsjednik Republike i predsjednik Vlade, a stručne i administrativne poslove pri tome za Vijeće nacionalne sigurnosti obavlja Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost. Predsjednik Republike stoga ponovno poziva predsjednika Vlade na dogovor o sazivanju i terminu održavanja sjednice VNS-a, kao i na utvrđivanje pitanja o kojima će se raspravljati i odlučivati, stoji u priopćenju. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

HE
Hejterkojimrzisve
19:23 07.11.2020.

Vrijeme je da se slabokrvni pocne ponasati po pravilima igre, Hrvatska nije njegova privatna prcija kako si je on to zamislil.

AN
anthropos
20:00 07.11.2020.

Ne pomaže ništa, zasjeli u fotelje i ponašaju se kao kadije, jedno rješenje: ne km nestanu što prije

VO
vonstauffenberg
18:45 07.11.2020.

Podrška za predsjednika.Preko milijun glasova koje smo mu dali dokazuje da svoj posao obavlja sukladno ovlastima koje posjeduje. Zoran Milanović nije šutljiva lutka s kojom bi Plenković manipulirao( kao u slučaju Kolinde).