Zajedno za Zagreb i Hrvatska protiv koronavirusa

Uprave HAC-a i HŽ Infrastrukture donirale plaće za ožujak

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Uprave HAC-a i HŽ Infrastrukture donirale plaće za ožujak
25.03.2020.
u 10:38
I zaposlenici HAC-a pokrenuli akciju prikupljanja pomoći u svrhu nabavke medicinske opreme.
Pogledaj originalni članak

Predsjednici i članovi Uprava Hrvatskih autocesta i HŽ Infrastrukture priključili su se inicijativi Vlade RH te će donirati svoje plaće za ožujak u korist akcija „Zajedno za Zagreb“ i „Hrvatska protiv koronavirusa“.

U HAC-u pri tome navode da su osim doniranja plaće za ožujak predsjednika Uprave Borisa Huzjana i člana Uprave Stjepana Barašića, i zaposlenici te tvrtke pokrenuli akciju prikupljanja pomoći u svrhu nabavke medicinske opreme

Odlukom Uprave, HAC je putem Hrvatske komore inženjera građevinarstva Gradu Zagrebu na raspolaganje dao svoje stručnjake, inženjere građevinske struke koji će se priključiti interventnim timovima za procjenu oštećenja brojnih objekata koji su oštećeni u nedavnom razornom potresu.

Pomoć pogođenima potresom u Zagrebu te zaraženima koronavirusom

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0



"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 00160

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.