'Materijal za zeta'

Upoznala novog dečka s roditeljima, njezin otac odmah mu dao papir s ovih devet pitanja

Foto: Twitter
Aleisha Stubley
Foto: Twitter
Aleisha Stubley
Foto: Twitter
Aleisha Stubley
05.11.2019.
u 10:01
Aleisha Stubley iz engleskog Middlesbrougha popis je podijelila na Twitteru nakon čega se njezina objava brzo proširila društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Jedan se otac našao u središtu pozornosti nakon što je novom dečku svoje kćeri, a kojeg je ona odvela na upoznavanje s njezinim roditeljima, dao popis s devet pitanja na koja mu treba odgovoriti.

Aleisha Stubley iz engleskog Middlesbrougha popis je podijelila na Twitteru nakon čega se njezina objava brzo proširila društvenim mrežama.

Iako je većina pitanja nešto što zanima svakog roditelja, postoje i neka koja su poprilično neugodna.

Otac je tako novog dečka svoje kćeri pitao gdje se vidi za pet godina i koje su mu namjere, ali mu je postavio i neka pitanja seksualne prirode.

Foto: Twitter
Aleisha Stubley

– Kakva ti je povijest s pornografijom? S koliko si žena bio prije moje kćeri? – dva su pitanja koja su svima upala u oko, a zadnje je nasmijalo sve.

– Jesi li spreman paziti na moje košnice kada odem na ljetovanje? – pitanje je koje pokazuje da otac očito ima ozbiljne namjere s kćerinim dečkom iako njegove planove tijekom sastavljanja ovih pitanja još nije znao.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DE
desimirjankovic1952
10:56 05.11.2019.

bravo za oca. lnteligentan t an i Pametan misli na buducnost svoje kceri. an.

HO
horton
11:19 05.11.2019.

Privatne pa i poslovne veze su dvostran odnos. Sve ovo bi čak bilo ok da je u dnu dopisao "a i ti mene pitaj što god želiš". No nekako osjećam da bi se osjetio uvrijeđen da je potencijalni zet njemu postavio slična pitanja vezana uz seksualni život, financije i druge teme. Zaključak - otac misli samo na sebe, vjerojatno i kći. Moj savjet: bijeg.

NO
not3com
12:17 05.11.2019.

Ovo je nula.Pre nekog vremena je bio članak. U kom je dečko.shvato da je spavao sa potencijalnim starcem.