Zločin iz mržnje

Upao u crkvu i ubio 9 ljudi. 'Moram to učiniti, silujete naše žene i zauzimate našu zemlju'

Foto: Reuters
Dylann
Foto: Reuters
Dylann
19.06.2015.
u 07:28
Rođak jedne od žrtava izjavio je kako Roof nije nasumično otvorio vatru, već se približio svakoj žrtvi kako bi bio što precizniji
Pogledaj originalni članak

Oni koji su poznavali 21-godišnjeg Dylanna Roofa koji je jučer upao u crkvu afroameričke zajednice u Charlestonu u Sjevernoj Karolini i ubio devetero ljudi, opisali su ga kao "pametnog", "divljeg", "dragog" i "tihog", no bio je poznat i po svojim rasističkim komentarima, javlja RT.

Rođak jedne od žrtava izjavio je kako Roof nije nasumično otvorio vatru, već se približio svakoj žrtvi kako bi bio što precizniji.

 – Rekao je: "Moram to učiniti, silujete naše žene i zauzimate našu zemlju, morate otići" – kazala je Sylvia Johnson, rođakinja svećenika Clementa Pinckney, jednog od žrtava.

Ubojica je bio poznat po učestalom konzumiranju droga, a njegov bivši cimer tvrdi kako je "nešto ovako planirao šest mjeseci".

>> Uhićen mladić koji je ubio devet ljudi u crkvi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

Avatar mason
mason
17:50 19.06.2015.

Ja osudujem ovo ubistvo.Ali crnci ubiju svaki dan 9 nenaoruzanih bjelaca pa se ne dize prasina.

TP
trias politica
08:42 19.06.2015.

Zamislite ironije, zemlja izgrađena na leđima robova iz Afrike, a sad im ti Afrikanci smetaju. Pobili su sve Indijance i oteli im zemlju, a sad kao netko zauzima "njihovu" zemlju.

MK
marcel.kocan
08:40 19.06.2015.

Ne djeluje baš normalan, em psihopat em narkoman, bit će mu zabavno u zatvoru ovako mladom i plavom s par tisuća krupnih crnaca