U 60. godini života

Umro Željko Bagić, bivši savjetnik predsjednika Republike

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Umro Željko Bagić, bivši savjetnik predsjednika Republike
07.12.2020.
u 16:54
Hrvatski je branitelj od srpnja 1990. godine.
Pogledaj originalni članak

Bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost predsjednika Republike Željko Bagić umro je jutros iznenada u 60. godini života, javlja Nacional. 

On je diplomirao 1985. godine na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a od 1988. radio je kao visoki policijski dužnosnik. Hrvatski je branitelj od srpnja 1990. godine.

Nakon pobjede Stipe Mesića na predsjedničkim izborima 2000, Bagić u svibnju dolazi u njegov Ured, gdje radi kao tajnik Ureda, savjetnik za nacionalnu sigurnost predsjednika Republike te potpredsjednik Savjeta za koordinaciju rada sigurnosnih službi. Bagić je bio i glavni koordinator suradnje Ureda predsjednika s vladinim Uredom za suradnju s Haaškim sudom.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.