Završila na sudu

Umirovljenica nazvala hitnu pomoć pa bolničara dirala po preponama

Foto: Getty Images
Umirovljenica nazvala hitnu pomoć pa bolničara dirala po preponama
12.07.2019.
u 12:52
Christine Roles (68) zbog svojih je postupaka završila na popisu seksualnih prijestupnika na kojem se nalaze pedofili i silovatelji
Pogledaj originalni članak

Umirovljenica Christine Roles (68) iz Flixtona u Greater Manchesteru upisana je u registar seksualnih prijestupnika jer je bolničara Hitne pomoći dirala po preponama.

Naime, ona je 24. travnja prošle godine pozvala hitnu pomoć u stan za beskućnike u kojem je bila smještena. Bolničar ju je pregledavao i pokušao joj izmjeriti krvni tlak, a ona ga je prvo dirala za koljeno. No, tada je otišla korak dalje i stavila ruku na njegove prepone i upitala ga je: ''Koliko ti je velik?''

Bolničar joj je odgurnuo ruku, a ona je potom pokušala pogladiti njegova prsa, ali nije uspjela. Na kraju mu je rekla da je otpušten i da odj..., ispričao je bolničar koji je želio ostati anoniman na sudu u Manchesteru, piše Metro.

Ona je rekla da se ne osjeća krivom, a sud ju je zbog gubitka pamćenja i problema s alkoholom poslao na vještačenje.

Inače, ovo joj nije prvi put da ima problem s policijom. Već joj je zabranjeno zvati hitnu pomoć, osim u slučaju prave hitne situacije jer je u alkoholiziranom stanju imala naviku zvati hitnu pomoć.

– Činila se 'klasičnom' normalnom Christinom kod koje smo bili u više navrata. Nije izgledala opijena do te mjere da nije mogla shvatiti što se događa. Mnogo puta zatekli smo je pijanu, iako je svaki put to poricala – rekao je na sudu bolničar.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ŠT
ŠtoReći
13:21 12.07.2019.

napadate stare i nemoćne,što će bakica , demencija je bolest, ne zna bakica što je dirala.... :))

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
14:34 12.07.2019.

Svijet je poludio

DU
Deleted user
14:27 12.07.2019.

Brzo jelena veljača spasiga