vrijedni oko 10.000 kuna

Ukrali dijelove sa stroja za razminiranje

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
Ukrali dijelove sa stroja za razminiranje
23.01.2018.
u 13:17
Stroj se nalazio na livadi u mjestu Klobučak, na sisačkom području
Pogledaj originalni članak

Nepoznati počinitelj je tijekom proteklih dana s radnog stroja koji služi za obradu terena i razminiranje, demontirao i ukrao dva teleskopska hidraulična cilindra s pripadajućim cijevima, vrijedna oko 10.000 kuna.

Stroj, u vlasništvu tvrtke za razminiranje sa sjedištem u Dugom Selu se nalazio na livadi u mjestu Klobučak, na sisačkom području. Policija traga za kradljivcem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IB
istina_boli
15:59 23.01.2018.

Blizu Klobucaku su stacionirani cigici koji redovno kradu znakove sa oznakom za minsko polje i onda idu u sumu po gljive a svuda oko sume postave znakove daje tamo minsko polje tako da samo oni beru gljive. Bas me zanima na kojem otkupnom mjestu za staro zeljezo ce zavrsit ti djelovi za razminiranje.

DU
Deleted user
13:59 23.01.2018.

Kad je uso u minsko polje kako nece susedu u garazu

NV
NV
22:55 23.01.2018.

Hrvatine.