ILEGALNI IMIGRANTI

VIDEO Ukrali autobus, bježali policiji, pa ostavili bus da se zabije u policijsko vozilo

Foto: MUP
Foto: MUP
Foto: MUP
25.09.2018.
u 14:51
Dvojac je pobjegao iz autobusa, ali ga nisu primjereno zaustavili, očito niti ugasili, jer se vozilo potom nastavilo kretati unatrag
Pogledaj originalni članak

Karlovačka policija provodi kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Sirije koji su danas rano ujutro, u 3.35 sati ukrali autobus karlovačkih tablica parkiran u Pašinom Potoku u općini Cetingrad.

- Dok se autobus kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, policijski službenici su ga pokušali zaustaviti u mjestu Kremen, no kako se autobus nije zaustavljao, policajci su ga pokušali zaustaviti u pokretu i to uz uključene zvučne i svjetlosne signale. Autobus se zaustavio u Nikšiću, a iz njega su potom pobjegle dvije osobe - pojasnili su iz MUP-a.

No, dvojac je pobjegao iz autobusa, ali ga nisu primjereno zaustavili, očito niti ugasili, jer se vozilo potom nastavilo kretati unatrag.

- Tom prilikom je udario u službeno vozilo koje je, lančanom reakcijom, udarilo u drugo službeno vozilo. Policijski su službenici ubrzo uhvatili dvije osobe koje su pobjegle, pa je utvrđeno da se radi o dvojici ilegalnih migranta, državljana Sirije. U događaju nema ozlijeđenih, ali je nastala materijalna šteta - dodaju iz policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

Avatar arhaika
arhaika
15:40 25.09.2018.

Ovo je strasno. Blago Madjarima kad imaju Orbana.

Avatar nekineki
nekineki
15:16 25.09.2018.

zamislite sta ce bit kad se udruze sa svojima, ovim sta pucaju....

AN
Antiflašist
15:14 25.09.2018.

Koji ih ebeni drek uhicujete, nakon ovoga trebalo ih je upucati na licu mjesta i odnijeti u sumu da ih pojedu divlje svinje.