napad u donjecku

Ukrajinski nacionalisti pretukli mladog Rusa i bacili ga u rijeku!

Foto: Youtube Screenshot
Donjeck,rijeka,mladić
Foto: Youtube Screenshot
Donjeck,rijeka,mladić
23.04.2014.
u 09:12
Mladića je napao i maltretirao maskirani napadač. Tukao ga je i tražio da obeća kako će slijediti državne vođe
Pogledaj originalni članak

Šokantna snimka koju su navodno snimili ukrajinski nacionalisti iz Donjecka osvanula je jučer na internetu. Prikazuje maltretiranje ruskog mladića kao upozorenje svima koji nisu pristaše nove ukrajinske vlasti, javlja Daily Mail.

Mladića je napao i maltretirao maskirani napadač. Tukao ga je i tražio da obeća kako će slijediti državne vođe. Preplašeni Rus to je i obećao nekoliko puta, ali ipak nije pomoglo. Maltretiranje je na kraju završilo tako da su ga preko mosta bacili u rijeku.

Nije poznato što se dogodilo s mladićem i je li preživio napad. Policija je priopćila da nije dobila dojavu o napadu, a nitko od nadležnih nije otišao pretražiti rijeku čak i nakon objave snimke.

>>SAD je uložio 5 milijardi dolara u promjenu ukrajinskog režima!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar superhik74
superhik74
14:02 23.04.2014.

Joe Biden, John Brennan i Viktorija Nuland su to podrzali kao izraz demokracije nove vlasti.