Poginuo muškarac

Ukrajina ispalila projektile na rusko područje? Rusi: Bit će posljedica!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
ukrajinski vojnici
13.07.2014.
u 13:21
Navodi se da je na Donjeck, malo mjesto s ruske strane granice koje nosi isto ime kao i ukrajinski grad, palo šest projektila.
Pogledaj originalni članak

Rusija je optužila Ukrajinu da je artiljerijskom paljbom pogodila privatnu kuću u pograničnoj Rostovskoj oblasti, pri čemu je jedan muškarac ubijen, a još je nekoliko osoba ozlijeđeno.

Iz ruskog ministarstva vanjskih poslova odmah je stiglo oštro upozorenje Kijevu da će biti teških posljedica, javlja RT.

Navodi se da je na Donjeck, malo mjesto s ruske strane granice koje nosi isto ime kao i ukrajinski grad, palo šest projektila.

"Očito je riječ o agresiji te će biti teških posljedica", navodi se u priopćenju ruskog Ministarstva vanjskih poslova i dodaje da Moskva Kijev smatra odgovornim za incident u Rostovskoj oblasti.

Zamjenik ministra vanjskih poslova Grigorij Karasin obećao je rigorozan i konkretan odgovor.

"Razmatramo situaciju i prema dosadašnjim podacima utvrdili smo da postoji rizik od opasne eskalacije napetosti na rusko-ukrajinskoj granici, što naše građane dovodi u veliku opasnost, rekao je Karasin za RIA Novosti. Naglasio je da će žestok odgovor Kijevu uslijediti nakon detaljne analize.

Ukrajinsko Vijeće za nacionalnu sigurnost objavilo je da pad nekoliko projektila na rusko područje nije povezano s ukrajinskom vojskom niti s operacijama na istoku države.

"Ukrajinske snage definitivno ne gađaju teritorij Ruske Federacije. Mi nismo zapucali", izjavio je glasnogovornik Vijeća Andrej Lisenko.

 

>>Ne vjeruju da je rat gotov. Istok i dalje živi u strahu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

CI
cicibela
13:44 13.07.2014.

Amerima se jako žuri započeti 3. svjetski rat. Zemlje BRICS-a ovih dana instaliraju alternativu Svjetskoj banci i MMF-u, pa par lihvarskih obitelji gubi kontrolu nad globalnim financijskim sustavom. Zato, svi odmah požurimo u nova krvoprolića, kako bismo ovom sotonskom kartelu omogućili da zadrži svoju dominaciju.

Avatar abcd
abcd
18:03 13.07.2014.

Bijedna provokacija ne bi li se rusija ukljucila u rat. Samo nisu znali da predsjednik rusije gosp. Putin posjeduje sive stanice u mozgu za razliku od zapadnih politicara.

AP
apolon
14:24 13.07.2014.

Prije svega treba reći da je RT o Ukrajinskoj krizi dosada plasirao vjerodostojne informacije ,ako je i ova info. točna ona sugerira samo jedno... Nastavak jačanja negativnih procesa u samoj Ukrajini pa i šire od toga!