krivotvorio punomoći

Uhitili prevaranta koji je prodavao tuđa zemljišta

Foto: VL FOTO
Uhitili prevaranta koji je prodavao tuđa zemljišta
11.10.2012.
u 13:06
Igor Vuković priveden je nakon što je izradio krivotvorenu punomoć 65-godišnje vlasnice zemljišta u Zagrebu te neuspješno pokušao prodati to zemljište vrijedno stotinjak tisuća eura
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija uhitila je 32-godišnjeg Igora Vukovića iz Zagreba kojeg sumnjiči da je krivotvorio dokumentaciju o vlasništvu nad nekretninama na zadarskom i zagrebačkom području i prodavao tuđa zemljišta.

Uhićen je nakon što je izradio krivotvorenu punomoć 65-godišnje vlasnice zemljišta u Zagrebu i neuspješno pokušao prodati to zemljište vrijedno stotinjak tisuća eura. Tada je utvrđeno da je početkom godine izradio krivotvorenu punomoć za prodaju zemljišta na Viru u vlasništvu 73-godišnjakinje i da je to zemljište prodao za stotinjak tisuća kuna. Navodno je stvarna vrijednost tog zemljišta bila tri puta veća, no to kupcu očito nije bilo sumnjivo.

– Protiv 32-godišnjeg organizatora te još devet pomagača Državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava, prijevare i ovjerovljavanja neistinitog sadržaja – istaknuo je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

>>Bivši direktor radija i komunalni redar krivotvorili i svjedodžbe

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.