Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Bivši direktor radija i komunalni redar krivotvorili i svjedodžbe

brnardić
PIXSELL
08.09.2012.
u 14:15

Stavljević i Brnardić su se temeljem tih krivotvorenih dokumenata zaposlili u gradskoj upravi, odnosno u komunalnom redarstvu i na radiju.

Bivši direktor Hrvatskog radio Karlovca Marijan Stavljenić, ne samo da je krivotvorio diplomu Prometnog fakulteta, nego i srednjoškolsku svjedodžbu. Do srednje stručne spreme na isti je način došao i komunalni redar Grada Karlovca i predsjednik Općinskog vijeća Barilović Marijan Brnardić. Utvrdili su to istražitelji PU Karlovačke koji su protiv dvojice članova HDZ-a podnijeli izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Stavljenić je 6. sršnja ove godine podnio ostavku na mjesto direktora nakon što je u gradsku upravu stiglo anonimno pismo o krivotvorenoj diplomi. Tada je to odlučno demantirao, ali je ubrzo stigla potvrda Prometnog fakulteta da kod njih nikada nije diplomirao.

S druge strane Brnardić je tvrdio da ima završenu srednju školu potrebnu za njegovo radno mjesto. Međutim, policijskom istragom sada je utvrđeno da su obojica do potvrebne stručne spreme došli na nezakonit način. Kako doznajemo, obojica su zapravo imali završeno tek trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. 

Komentara 28

MC
mcmarko
14:56 08.09.2012.

znači ovi nisu završili niti srednju? lijepo, nema šta, jeb...trud u osnovnoj, pa u gimnaziji, pa na faksu, kad sam mogao i ovako, pet godina bih radio zaradio za cijeli život i onda na đemdo. Jel budu vratili lovu? (retoričko pitanje)

DE
dejavu
15:08 08.09.2012.

Nis cudno, pa bilo je u toj stranci i doktora bez zavrsene srednje skole . Dam se kladiti da ih je bar 50% s laznjaka diplomom , pogotovo onih iz kpj kaj su postali katolici postali prek noci ..... Fuj

OG
Oger
14:30 08.09.2012.

Diogeneeeees! Upali lampas i spasi drzavu, mozda se ipak nadje jedan posten covjek u ovoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije