Split

Uhićene dvije dilerice sa 400 grama heroina

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
Uhićene dvije dilerice sa 400 grama heroina
01.03.2018.
u 12:24
Policija je u utorak zatekla 46-godišnjakinju sa 1,9 grama heroina, a naknadno je od nje oduzeto još 3,4 grama heroina koje je imala u stanu na području Splita, i u kojem je zatečena i 28-godišnja žena.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija uhitila je dvije žene kod kojih je pronađeno oko 400 grama heroina te ih je uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku, doznaje se u četvrtak u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Policija je u utorak zatekla 46-godišnjakinju sa 1,9 grama heroina, a naknadno je od nje oduzeto još 3,4 grama heroina koje je imala u stanu na području Splita, i u kojem je zatečena i 28-godišnja žena. Istog dana temeljem sudskog naloga policija je pretražila stan kojeg koriste obje žene na području Solina, i pronašla ukupno 391 gram heroina i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja policija je protiv obje žene podnijela kaznene prijave zbog proizvodnje i prometa drogama te su dovedene pritvorskom nadzorniku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.