Naplaćivala seks

Uhićena prostitutka za koju se sumnja da je HIV-om zarazila nekoliko ljudi

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Uhićena prostitutka za koju se sumnja da je HIV-om zarazila nekoliko ljudi
28.06.2018.
u 13:42
Za njom je bila raspisana potraga nakon što je utvrđeno da jh u posljednjih nekoliko dana na području Beograda pružala seksualne usluge za novac
Pogledaj originalni članak

Beogradska policija uhitila je prostitutku Fatimu Alas (38) iz Jordana koju sumnjiče da je pružanjem seksualnih usluga zarazila nekoliko ljudi HIV-om.

Policija je 38-godišnjakinju pronašla na ulicu u Beogradu, a kada su joj htjeli ispisati kaznu zbog prostitucije, ona nije imala novca da je plati zbog čega je prevezena u zatvor, piše Blic.

Za njom je bila raspisana potraga nakon što je utvrđeno da jh u posljednjih nekoliko dana na području Beograda pružala seksualne usluge za novac. Migrantica je zaražena HIV-om te se sumnja da je u opasnost dovela nekoliko ljudi.

Inače, ona je prije godinu dana pokušala prijeći granicu u Subotici kada je uhvaćena. Tada je smještena u izbjeglički centar, no pobjegla je 22. lipnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

ST
Startrack
14:32 28.06.2018.

Ko ide u prostitutki u ovo vrjeme side, herpesa i hepatitisa.

Avatar fenixem
fenixem
15:03 28.06.2018.

Pa koji su to moroni,idu derati prostitutku bez kondoma!Jadne im zene doma,sigurno je neka kasirala od dragoga svoga!!E to su fakat balvani......

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:38 28.06.2018.

Zato nema Hanesa na portalu ?