Filmska potjera

Uhićen Zadranin koji je automobilom htio pregaziti policajca

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Potjera u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Potjera u Zadru
01.12.2018.
u 16:48
Policija će o okolnostima uhićenja, kako nam je rekla Sonja Šimurina iz zadarske policije, izvijestiti na konferenciji za novinare
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija uhitila je 32-godišnjaka koji je prije pet dana pobjegao BMW-om nakon filmske potjere policije za njim.

Prvo je pobjegao s benzinske crpke ne plativši gorivo, a potom i pokušao opljačkati skladište u Zadru.

Pogledajte video: Potjera za vozačem BMW-a u Zadru

Kada ga je policija nekoliko sati kasnije zamijetila u jednom zadarskom kvartu i pokušala uhititi, automobilom je krenuo na policajca koji je pak pucao. Iako probušenih guma pobjegao je. Policija će o okolnostima uhićenja, kako nam je rekla Sonja Šimurina iz zadarske policije, izvijestiti na konferenciji za novinare. Ovaj 32-godišnjak policiji je otprije poznat.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
ObrenM
18:09 01.12.2018.

Obzirom na tajnost identiteta lako je moguce da je kriminalac pripadnik nase cijenjene manjine kojoj niti ime ne smijes spomeniti.

Avatar gordi
gordi
18:26 01.12.2018.

ljudi pucaju pod ovom četničko komunističkom vladom....bit će krvi do koljena uskoro...ja kao veteran domovinskog rata jedva čekam da krenemo protiv ove antihrvatske izdajničke vlade....milost ne tražimo niti čemo je dati

RI
rightside
18:40 01.12.2018.

i sta sad? cuvacete mu identitet jer mu nesmijete povrijedit ljudska prava?? jeste li mozda sproveli istragu kako je samo tako pobjegao i zasto se odmah nije krenulo za njim??il da nije neki vas "obavjestajac"? (u narodu poznato kao druker)