U ZADRU

Uhićen diler s 40-tak grama kokaina i preko 200 grama 'punila'

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Uhićen diler s 40-tak grama kokaina i preko 200 grama 'punila'
06.07.2022.
u 11:10
Pronađena droga, vaga te novac su mu oduzeti, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protiv osumnjičenika je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave zadarske Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjom hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su jučer obavili pretragu doma i drugih prostorija na području Zadra, kojom prilikom su pronašli sveukupno oko 37,5 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih pakiranja, oko 222 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila, te vagu i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.
 
Pronađena droga, vaga te novac su mu oduzeti, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv osumnjičenika je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je u zakonskom roku predanu u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

>> VIDEO I dalje vam ne odvoze otpad? Pitali smo Holding hoće li ipak smanjiti račun, evo što su rekli!

PADAJU NARKO REKORDI

Donosimo izvješće: Evo koliko se ljudi na svijetu drogira i što sve uzimaju. Najviše laboratorija otkrili u Ukrajini

Tržište kokaina ruši rekorde, a zabilježen je i porast u krijumčarenju amfetamina. SAD već godinama ima problema, odnosno bori se s pravom pandemijom nemedicinske uporabe fentanila, što je dovelo do 107.000 preminulih od uporabe te droge. Proizvodnju i krijumčarenje kokaina nije usporila ni pandemija COVIDA-19, a 90 posto zaplijenjenog kokaina krijumčareno je u brodskim kontejnerima...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.