poznat i mogući motiv

Uhićen osumnjičenik (29) za pokušaj ubojstva Branka M. 'Naranče', pronađen i pištolj

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
policija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.04.2021.
u 12:10
Teško ranjeni Branko M. i osumnjičeni su, navodno bili u prijateljskim odnosima. Obojica su policiji otprije poznati po kaznenim djelima iz područja zlouporabe droga. Kalkulira se da su motivi pucnjave bili dugovi.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija razriješila je slučaj pokušaja ubojstva Branka M. (32), zvanog Naranča, kojega su pronašli u ponedjeljak kasno uvečer, ranjenog u glavu i izbačenog iz automobila u blizini tunela na staroj kliškoj cesti.

Izvijestili su kako je tijekom kriminalističkog  istraživanje utvrđena sumnja da je S.F. (29) počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju tako da je 12. travnja 2021. godine u večernjim satima na području Klisa pištoljem zadao prostrjelnu ranu glave oštećenom 32-godišnjaku koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na liječenju u KBC-u Split. Osumnjičenik, koji mu je pucao u glavu, a potom ga izbacio iz auta, dao se u bijeg. Policajci su ga pronašli i uhitili na imotskom području, dva sata nakon zaprimanja dojave. U vozilu je bio s još jednom osobom koja je nakon ispitivanja u policiji puštena. Puštena je i njegova djevojka koja je također bila na obavijesnom razgovoru.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je i izuzet pištolj. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju protiv 29-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan u zatvor u Splitu.

Teško ranjeni Branko M. i osumnjičeni navodno su bili u prijateljskim odnosima. Obojica su policiji otprije poznati po kaznenim djelima iz područja zlouporabe droga. Kalkulira se da su motivi pucnjave bili dugovi.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
12:26 14.04.2021.

Čini se da je jedina šteta utrošak radnih sati liječnika i medicinski materijal...

DS
ds
12:43 14.04.2021.

Zasto krijete imena kriminalaca?Jutarnji je objavio puna imena zrtve i revolverasa

LI
liliZG
12:13 14.04.2021.

i kažu da su oni prijatelji???što tek neprijatelju naprave