sporan engleski

Udruga Mobbing Milanoviću: Novinari su samo radili svoj posao

Foto: 'Dino Stanin/PIXSELL'
Udruga Mobbing Milanoviću: Novinari su samo radili svoj posao
14.03.2013.
u 12:39
Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici Ingrid Antičević Marinović, tvrde u udruzi Mobbing
Pogledaj originalni članak

– Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici Ingrid Antičević Marinović – tvrdi predsjednica udruge Mobbing Jadranka Apostolovski, a u povodu izjave premijera Zorana Milanovića koji je jučer rekao da su novinari vršili mobbing nad Antičević Marinović zbog njezina engleskog jezika.

– Kao udruga koja već desetljeće govori, upozorava i osvještava javnost o problemu zlostavljanja na radu, mobbinga, željeli bismo još jednom ponoviti definiciju: "Mobbing je svako ponašanje fizičke, psihičke ili spolne naravi koje ima za cilj ili stvarno predstavlja povredu dostojanstva radnika/ica, a koje uzrokuje strah  ili neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje, koje se događa isključivo na radnom mjestu između pretpostavljenih, kolega i suradnika koji su u ugovornom odnosu, a s namjerom eliminacije žrtve iz radne sredine – dodaje.

Podsjećaju premijera, piše u priopćenju, da je upravo Klub zastupnika SDP-a preuzeo 2008. godine Nacrt prijedloga zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu, mobbinga, od udruge i uputio ga u saborsku proceduru kao tadašnja opozicija, no zakon nije izglasovan.

>> Milanović: Ingrid bolje govori engleski nego što čita, i to znam!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZV
zvonkac
16:12 14.03.2013.

Da ste vi novinari smeće i to je istina, pogotovo kad nekog uzmete na zub nikad kraja, ali ne daj bože da se vama nešto odgovori ili vas se kritizira.

KR
krka
17:38 14.03.2013.

Jakovina se taman oženio, kad ono po partijskoj ode drugarica u ''pečalbu'' za kapitalističku lovu!