odnijeli novac

Udbina: Vezali oca i sina pa ih opljačkali

Foto: VL FOTO
Udbina: Vezali oca i sina pa ih opljačkali
24.08.2012.
u 09:20
Policija je privela 21-godišnjaka zbog razbojništva te i dalje traga za ostalom dvojicom pljačkaša.
Pogledaj originalni članak

Tri mjeseca nakon pljačke policija je uhitila jednog od trojice napadača koji su napali M. U. (74) i njegova sina J. U. (47) te im iz obiteljske kuće ukrali oko šest tisuća kuna.

Organizirani trojac dovezao se do imanja 74-godišnjaka iz Komića u općini Udbina. Fizički su napali, a zatim i vezali vlasnika imanja i njegova sina. Ukrali su im novac, pretresli cijelu kuću te pobjegli.

Ličko-senjska policija izvijestila je da je 21-godišnjak s područja Obrovca nakon dogovora svojim automobilom dovezao 36-godišnjaka s područja Drniša te 23-godišnjeg državljana Srbije do imanja u Komiću. Doznajemo da su sva trojica nakon pljačke pobjegla u Srbiju.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog kaznenog djela razbojništva te i dalje traga za ostalom dvojicom pljačkaša. Protiv njih trojice bit će podneseno izvješće kao dopuna kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
23:21 24.08.2012.

ZAVEZALI SU ... a ne VEZALI SU !!!!!!!!!!!!!!! Vezali su znači ponovno i ponovno su ga vezali ... U hrvatskom imamo SVRŠENE i NESVRŠENE GLAGOLE ... vezali su - znači nikada ga nisu uspjeli zavezati ! Na srpskom ili bosanskom se tako veli, u Hrvatskoj ne!

JA
jamanuša
15:06 24.08.2012.

jesu li prije pljačke -razbojstva palili šumu.

BA
Bandit
15:47 24.08.2012.

Heheh eto ti Hrvatskog zakona ,ma to treba odma u corku na 20 god ,sutra ce ta bagra nekoga i ubiti tko im se suprostavi uzas od zakona i sudaca trebalo bi kojem sucu ovakav dozivljaj pa bi me bas zanimalo kako bi onda presudio..