Monstrumi

Ubijali su svoje kćeri i supruge, a svi osim jednog presudili i sebi

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
ubojstvo u Zadru
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Ljubo Zaradić
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Ljubo Zaradić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Darko Gajić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Joso Gregurić
Foto: Pixsell
Joso Gregurić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
špansko
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
špansko
18.06.2018.
u 19:24
Pogledaj originalni članak

Mario J. (56) u Vrsima kraj Zadra nakon svađe je ubio svoju 28-godišnju kćer Luciju J., a potom je presudio i sebi. Pucao je iz pištolja koji je legalno posjedovao.

Turistički inspektor Ljubo Zaradić (43) u stanju teškog duševnog rastrojstva hicima iz puške ubio je kćer (5), sina (10) i suprugu Orijanu (38), a naposljetku presudio je i sebi. Obiteljski masakr dogodio se u svibnju 2009. godine u Splitu.

Darko Gajić (38) u lipnju 2010. godine ubio je svoje dvije kćeri Patriciju (14) i Petru (6), a potom presudio sebi. To je učinio pred očima supruge Željke (34) s kojom nije živio u njezinu domu u zagrebačkoj Dubravi. Ubojica je policiji bio poznat po nasilju i krađama.

Joso Gregurić (58) iz Siska ubio je 2012. godine kćer Marijanu (23) ubrizgavanjem veće količine tableta kroz sondu za hranjenje, te rezanjem krvnih žila na lijevoj ruci. Učinio je to iz samilosti jer je bila u stanju vegetativne kome.

Bojnik Željko Košta (50) u stanu u zagrebačkom Španskom nožem je ubio kćer (4) i suprugu Sanju (31) te potom skočio u smrt.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Armossa
Armossa
01:38 19.06.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com