Preminula starica kod sebe nije imala nikakvih dokumenata

U Zadru sinoć na ulici preminula nepoznata starica

Foto: Arhiva VL
U Zadru sinoć na ulici preminula nepoznata starica
25.12.2009.
u 08:30
Poilcija navodi da je preminula žena starosti od oko 70 godina pronađena odjevena u platnenu jaknu i platnene hlače. Očevidom nisu utvrđeni znakovi nasilja.
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija je izvjestila da su građani sinoć oko 23.30 sati dojavili da na nogostupu u ulici Asje Petričić u Zadru leži starija ženska osoba. Dolaskom tima hitne medicinske pomoći utvrđeno je da je starica preminula.

Očevidom je utvrđeno da je nepoznata ženska osoba starosti od oko 70 godina, visine 170 centimetara, sijede kose, odjevena u platnenu smeđu jaknu dužine do koljena i u crne platnene hlače, te da kod sebe nije imala nikakve dokumente. Nisu utvrđeni znakovi nasilja, a nakon obdukcije utvrdit će se uzrok smrti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
petrovve
09:21 25.12.2009.

Pocivala u miru.(

OB
-obrisani-
10:11 25.12.2009.

počivala u miru Božjem..