KOTAČEM U RUBNIK

U Virovitici nastradao motorist

Foto: D. Šantoši
U Virovitici nastradao motorist
11.06.2011.
u 16:32
Tridesetogodišnjak koji je vozio u koloni motorista izgubio je ravnotežu u skretanju i udario tijelom u stup semafora u centru Virovitice
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se danas oko 16:15 dogodila u središtu Virovitice, teške ozljede zadobio je vozač motora S. C. (30) iz istog mjesta. Prema neslužbenom izvoru, nesreća se dogodila kad je S. C. upravljao svojim motociklom u koloni sa desetak drugih motorista.

Prilikom skretanja s državne ceste D2 u Ulicu Matije Gupca motorist je zadnjim kotačem zahvatio bankinu, izgubio ravnotežu i pao udarivši tijelom o stup semafora. Za nekoliko minuta pružena mu je medicinska pomoć, te je prebačen u virovitičku bolnicu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.