traže se

U tjedan dana nestalo šest osoba. Jeste li ih vidjeli?

Foto: nestali.hr screenshot
nestala Natalija
Foto: nestali.hr
nestala Natalija
10.01.2014.
u 08:50
Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih sedam dana na području Hrvatske nestalo je šest osoba, izvijestio je glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba – NENO. Među njima je i četvero maloljetnih.

Natalija Asanović (17) u srijedu 8. siječnja udaljila se s Budaševske 20 u Zagrebu u nepoznato. Natalija je visoka 172 centimetara, ima smeđe-crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, bijelu vestu i crne tajice.

Emina Koštić (54) nestala je u Zagrebu u ponedjeljak 6. siječnja kada se udaljila s adrese Prihornica 23 u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u u sivu jaknu, crne hlače, crne cipele i imala je crnu torbicu. 

Dario Kovačević (15) nestao je 9. siječnja u Zagrebu kada se udaljio s adrese Otona Župančića 14 u nepoznato. Dario je visok 165 centimetara, smeđokos je i slabije tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, tamne traperice i crne tenisice.

Matea Mesek (20) nestala je petak 3. siječnja. Ona se s adrese Ulica Mirka Deanovića 17 u Zagrebu udaljila u nepoznato, a nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Ivan Slunjski (16) također je nestao u Zagrebu. On se 7. siječnja udaljio s adrese Sv. Mateja 70A u nepoznato. Tinejdžer je visok 180 centimetara, plavokos i plavook, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu jaknu, plavu trenirku i crne tenisice.

Kristina Vorih (15) nestala je u srijedu 8. siječnja u Zagrebu. S adrese Sv. Mateja 70A udaljila se u nepoznato, a u trenutku nestanka bila je odjevena u ružičastu vestu, svijetle traperice i tenisice. Visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči, okruglog lica i srednje tjelesne građe.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U tjedan dana nestalo čak 10 maloljetnika i jedna starica

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NV
novo vriijeme
11:53 10.01.2014.

Čestitke Večernjem, nastavite tako , pišite o nestalima , sigurno će pomoći.

DU
Deleted user
13:23 10.01.2014.

Sta radi ta policija? djeca nestaju svaki dan a niko ne zna nista o cemu se radi niti cini se koga zanima.

AB
abendblatt
09:58 10.01.2014.

Zagreb je veliki grad, pa se ljudi izgube i neznaju doma.