Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znate li gdje su?

U tjedan dana nestalo čak 10 maloljetnika i jedna starica

nestali, Mateja Belčić
Foto: NENO
1/6
03.01.2014.
u 09:38

Samo na Silvestrovo posljednji put viđeni su maloljetnici Davor Oroš, Valentina Petrović, Josipa Anamaria Posavac i Klaudija Radojčić

U proteklih tjedan dana policiji je prijavljen nestanak čak deset maloljetnih osoba te jedne starice, izvijestio je glasnik Nacionalne evidencije nestalih NENO.

Barbara Bačak (16) nestala je u Bedekovčini 27. prosinca prošle godine. Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Udaljila se s adrese Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Martina Maranić (17) posljednji put viđena je istog dana u Zagrebu. Udaljila se s adrese u Zagrebu, Anina ulica 75 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice. Djevojka je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Sljedećeg dana u Rijeci je prijavljen nestanak Silve Baričević (78). Starica je visoka 165 centimetara, ima sijedu kosu, svijetloplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Udaljila se s adrese u Rijeci, Ante Pilepića 8 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu trenirku.

Mateja Belčić (17) otišla je u subotu s adrese adrese D. Domjanića 19 u Adamovcu pokraj Sesveta. Visoka je 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamne tajce, sivo-smeđe tenisice. Nosila je žutu sportsku torbu.

Istog dana u Osijeku je nestao 16-godišnji Goran Zukić. Mladić je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Dva dana poslije u Bedekovčini je posljednji put viđena Ivana Barušić (14). Udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. Visoka je 168 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Na Silvestrovo su posljednji put viđeni Davor Oroš, Valentina Petrović, Josipa Anamaria Posavac i Klaudija Radojčić.

Davor Oroš (17) nestao je u Lugu Samoborskom. Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Udaljio se s adrese Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Valentina Petrović (17) nestala je u Đakovu. Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Udaljila se s adrese Marina Držića 17 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Nestanak Josipe Anamarije Posavac (15) prijavljen je u Zagrebu. Djevojka je zadnji put uočena na adresi Sv. Mateja 70 A. Visoka je 163 centimetra i ima ovalno lice. Nije poznato što je u trenutku nestanka nosila na sebi.

Klaudija Radojčić (14) nestala je u Velikoj Kopanici s adrese Krajić 8. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Prvi dan 2014. prijavljen je nestanak 15-godišnje Antonele Barić. Antonela je visoka 155 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Udaljila se s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70 A u nepoznato.U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu, bijelu majicu i plave traperice.

Ako ste vidjeli neku od tih osoba, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?