Znate li gdje su?

U tjedan dana nestalo je 11 osoba. Pet ih je maloljetno

Foto: NENO
nestali,krijstijan pejnović
Foto: NENO
nestali,marko mladić
Foto: NENO
nestali,ivan komadina
Foto: NENO
nestali,gabrijel novak
Foto: NENO
nestali,marijo lakotić
Foto: NENO
nestali,ivan mandić
Foto: NENO
nestali,manda vuić
08.11.2013.
u 10:29
Prvog dana studenog posljednji put viđeni su Josip Bumbar (16), Marko Mandić (18) i Manda Vuić (61). Dan kasnije nestao je Ivan Komadina (17), a 3. studenog Marijo Lakotić (32) i Ivan Magdić (56). Četvrtog studenog prijavljen je nastanak Gabrijela Novaka (64), a 5. studenog Kristijana Pejnovića (21), Danijele Jurković (17), Matije Barbarića (16) i Ivana Magdića (56). Šestoga studenog gubi se trag Klaudiji Begić (15).
Pogledaj originalni članak

Proteklog tjedna na području Hrvatske nestalo je 11 osoba, od čega pet maloljetnika, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba – NENO.

Prvog dana studenog posljednji put viđeni su Josip Bumbar (16), Marko Mandić (18) i Manda Vuić (61). Dan poslije nestao je Ivan Komadina (17), a 3. studenog Marijo Lakotić (32) i Ivan Magdić (56). Četvrtog studenog prijavljen je nastanak Gabrijela Novaka (64), a 5. studenog Kristijana Pejnovića (21), Danijele Jurković (17) i Matije Barbarića (16). Šestog studenog gubi se trag Klaudiji Begić (15).

Klaudija Begić nestala je u Zagrebu. Visoka je 174 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Udaljila se iz Ulice Vile Velebite s broja 11 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u gornji dio sivo-bijele trenirke, donji dio crno-ljubičaste trenirke i crne tenisice.

Nestali u Zagrebu

U Zagrebu je dan prije posljednji put viđen i Matija Barbarić. Mladić je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Zadnji put uočen je na adresi Sv. Mateja 70A. Bio je odjeven u jaknu, plave traperice i tenisice.

Istog dana u Glini je nestala Danijela Jurković, a u Sisku Kristijan Pejnović. Sedamnaestogodišnjakinja je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu u obliku slova "d". Otišla je s adrese Gornji Viduševac 241. Bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice. Kristijan je visok 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Posljednji put viđen je na adresi Sela, Sisačka 18. Nosio je crnu jaknu, crne hlače i crne visoke tenisice.

U Zagrebu je nastao i 16-godišnji Ivan Komadina. Mladić visok 180 centimetara ima smeđu kosu i smeđe oči. Udaljio iz Savskog gaja III, Put 8A.
U susjednom Samoboru, s adrese Kneza Zdeslava 2, prošlog petka nestao je Josip Bumbar, a u Samoborskom Lugu Marko Mandić. Ne zna se kako su mladići bili odjeveni, a Marko je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Također je nestao s adrese Kneza Zdeslava 2.

Nestanak i u Kastvu

Marijo Lakotić visok 180 centimetara nestao je u Kastvu. Muškarac ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava i tamnoplave hlače.

U Novom Selu na Dravi posljednji je put viđen 64-godišnji Gabrijel Novak. Visok je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ima četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Otišao je iz Ulice Prvomajska s borja 29, odjeven u sivo-bijelu jaknu, kariranu košulju, traperice sa smeđim remenom i crne cipele.

Manda Vuić udaljila se s adrese u Otočcu, Sinac 35. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila je obavijest o nestanku Ivana Magdića (56) iz Vinkovaca. Magdić je visine oko 178 centimetara, srednje tjelesne građe, kratke tamne kose, a kada je posljednji put viđen bio je odjeven u plave traperice, crnu kožnatu jaknu te crne kožnate cipele.

Ako ste vidjeli neku od ovih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Od 15 nestalih osoba iz prošlog tjedna pronađeno ih je osam. Policija još uvijek traga za Antonelom Barić, Kristinom De Conti, Yunok Dundović, Perom Jugovićem, Josipom Jurić-Orlićem, Vandom Orešković i Tatjanom Vincetić.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PI
pietrogross
11:24 08.11.2013.

dobro dosli u evropu,gospodo.

CH
chemica
13:15 08.11.2013.

U Svetog Mateja 70A je KPD za maloljetne kriminalce. Mislim da bi takve likove trebala tražiti policija, a ne nenaoružani građani. Eto, samo mala opservacija.

DU
Deleted user
19:43 08.11.2013.

To je ozbiljna stvar citavog drustva I policije nestale osobe su mozda otete za nama nepoznati razlog. Hrvatska ima manje od 4,5 miliona stanovnika I moglo bi se prepoznati sto se dogadja nasim gradjanima!