MLADEN ČUTURA

U tijeku izvanredna sjednica HRT-a, predsjednik Odbora: Pokretanje smjene Kazimira Bačića već je riješeno

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Kazimir Bacic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Kazimir Bacic
02.07.2021.
u 17:10
Sva su ta četiri odgovora potvrdna i sve je već riješeno, no ipak moramo pričekati 24 sata, kazao je
Pogledaj originalni članak

Točno je da je upravo sad još uvijek u tijeku izvanredna, hitna i žurna elektonska sjednica Nadzornog odbora HRT-a, a tema je samo jedno pitanje - jeste li za smjenu, odnosno razrješenje glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića.

Do ovog trenutka pristigla su četiri odgovora i mogu reći da je stvar zapravo već riješena, iako sjednica službeno traje danas do 24 sata, do kada je rok da se svi članovi NO-a izjasne na ovo pitanje - kazao nam je danas oko 16.45 predsjednik NO-a HRT-a Mladen Čutura. 

Kako NO HRT-a ima pet članova, a pristigla su već četiri povratna odgovora, pitali smo Čuturu jesu li ti odgovori potvrdni te, ako jesu, znači li to da se zapravo već kreće s postupkom razrješenja Kazimira Bačića koji je prije dva dana uhićen zbog sumnje u korupciju. 

- Da, sva su ta četiri odgovora potvrdna i sve je već riješeno, no ipak moramo pričekati 24 sata kako bismo poštovali zadane uvjete - uzvratio je Čutura. 

VIDEO Policija češlja i HRT? "Ništa ne možemo reći, ovo je izvanredna i vrlo osjetljiva situacija"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PA
Pazin
18:47 02.07.2021.

Izabrat će politički i korupcijski pogodnog kao i uvijek do sada. Zar nije dosta HRTa? Smanjite se na jedan program i snimajte emisije za djecu, bog dragi zna da ni Kalendar više niste u stanju pošteno napraviti bez politike.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:18 02.07.2021.

Izabrat će još goreg!

CA
cavecanem
19:17 02.07.2021.

Ukinuti pretplatu