U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice

Foto: Arhiva vl
U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice
10.11.2009.
u 09:28
Ogorčeni time što plaće kasne, dvjesto radnika bjelovarske Ljevaonice od jutos je u štrajku. Traže da im se zaostale plaće isplate čim prije.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR- Oko 200 radnika bjelovarske Ljevaonice od jutros su u štrajku te traže od poslodavca isplatu zaostalih plaća. Na skupu se nalaze i predstavnici Saveza samostalnih sindikata te Sindikata metalaca koji će o zahtjevima radnika razgovarati s čelnicima tvrtke. Radnici su ogorčeni zato što plaće kasne za što, tvrde, nema razloga jer je tvrtka sklopila nekoliko značajnih poslova koji jamče popunjenost proizvodnih kapaciteta.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
Mladen Miletić
10:05 10.11.2009.

U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice, zašto to ljudi radite pa vaši menađeri su poštenjačine ; Oni ne preuzimaju legalno da ih novinarčić pročita. Evo za ovo im kita . Ovdje nema kontrole i policije i us-kakanja kada se propada to je normalno u HR pokrali su oni koji smiju pretvorbariti.... Oni koji dobro posluju te zatvara Hrvatska međunarodno jako ispriznata... Na obični zahtjev samoga EU preko plačenoga novinara