Ubojstvo

U stanu riječkog bodibildera pronađeni marihuana i tablete

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
robert mežnarić (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
robert mežnarić (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
dorijan grubišić (1)
30.12.2011.
u 12:46
Robert Mežnarić, osumnjičen za ubojstvo Dorijana Grubišića, dao je iskaz u Državnom odvjetništvu
Pogledaj originalni članak

Robert Mežnarić (40), Riječanin osumnjičen za ubojstvo svog 32-godišnjeg prijatelja Dorijana Grubišića – Doda, čije je tijelo, izbodeno nožem, pronađeno prošloga četvrtka u masliniku na Krku, danas prijepodne odveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo, a potom će biti odveden sucu istrage Županijskog suda uz prijedlog tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor. 

Nakon uhićenja u srijedu navečer u stanu na Pećinama, jednom od skrovišta kojima se koristio od ubojstva, Mežnarić je do četvrtka navečer bio na kriminalističkoj obradi, a policija je nastavila istraživanje pretragama i očevidima. I ubijeni Grubišić i Mežnarić policiji su poznati iz narkomiljea, obojica su bili dileri, a koliko je zasad poznato, motiv obračuna dvojice prijatelja na zabačenoj cesti uz maslinik bio je novac.

>>Zločin u masliniku: Prijatelja izbo i zarezao 20 puta zbog duga

Mežnarić je ubijenom prijatelju dugovao 10 tisuća eura. U pretrazi stana u kojem je Mežnarić živio policija je jučer pronašla 1167 grama marihuane i druge predmete vezane za preprodaju droge: PVC vrećice, preciznu digitalnu vagu, razne tablete. I u srpnju je Mežnarića policija privela i prijavila zbog zlouporabe droga nakon što su ga djelatnici interventne policije zaustavili u riječkoj Karlovačkoj ulici i kod njega pronašli 27 grama marihuane i 20 grama amfetamina.

I tada je pretražen stan kojim se koristio i pronađeno je još 9 grama marihuane i 24 tablete s popisa droga. Utvrđeno je da je drogu posjedovao za vlastite potrebe i preprodaju pa je tužiteljstvu prijavljen redovitim putem.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

AN
ana
14:02 30.12.2011.

Smeće - truje djecu, a država ga ne zna maknuti s ulice.

OB
-obrisani-
14:41 30.12.2011.

Robert Mežnarić je pre svega pravi hrvat i nevini vitez Udruženog Narkomanskog Pothvata...Slava mu...

DU
Deleted user
13:49 30.12.2011.

U Rijeku je doselilo previše lopova i probisvita. Uistinu njima treba građanski odgoj.