Stižu 17. studenog

U sjećanje na vukovarsku žrtvu s juga Hrvatske za Vukovar krenula moto karavana

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
U sjećanje na vukovarsku žrtvu s juga Hrvatske za Vukovar krenula moto karavana
13.11.2018.
u 21:25
Simović je istaknuo kako ove godine na moto karavani prema Vukovaru sudjeluje rekordan broj bikera, njih više od 120
Pogledaj originalni članak

Moto karavana s više od 120 sudionika, članova udruga proisteklih iz Domovinskog rata i brojnih hrvatskih moto klubova, krenula je u utorak popodne s Prevlake, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, prema Vukovaru u povodu Dana sjećanja na vukovarsku žrtvu 1991.

Bikeri su po polasku s najjužnije hrvatske točke zastali u Čilipima i kod spomenika "Konavoska mati" zapalili svijeće u spomen na žrtvu Vukovara, zajedno s predsjednikom Moto kluba Dvije rote, Dankom Ragužem, konavoskim načelnikom Božom Lasićem i predsjednikom Općinskog vijeća Ivom Simovićem.

Simović je istaknuo kako ove godine na moto karavani prema Vukovaru sudjeluje rekordan broj bikera, njih više od 120.

- Nadamo se da će svi oni do Vukovara stići bez ikakvih problema kako bi i na ovaj način obilježili tragediju koja se dogodila u Vukovaru - rekao je Simović.

Dodao je kako će se i dio članova MK Dvije rote pridružiti karavani 17. studenoga u večernjim satima.    

>> Pogledajte video o Vodotornju - simbolu patnje Vukovara

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.