USVOJENA ODLUKA

U Republici Srpskoj proglašeno izvanredno stanje zbog koronavirusa

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
U Republici Srpskoj proglašeno izvanredno stanje zbog koronavirusa
28.03.2020.
u 15:31
Od početka je bilo zahtjeva za proglašenje izvanrednog stanja, jer moramo brzo donositi odluke. Izvanredno stanje nije ništa, nije nikakav napad na slobodu ljudi, ništa se neće promijeniti za građane - rekao je Dodik
Pogledaj originalni članak

Zbog krize izazvane koronavirusom u Republici Srpskoj je proglašeno izvanredno stanje. Ta odluka donesena je danas na posebnoj sjednici entiteskog parlamenta u Banjoj Luci.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je cilj uvođenja izvanrednog stanja u Republici Srpskoj efikasnije odlučivanje u novonastalim okolnostima i pooštravanje mjera kako bi se što prije stalo u kraj širenju virusa, javlja Klix.ba.

- Od početka je bilo zahtjeva za proglašenje izvanrednog stanja, jer moramo brzo donositi odluke. Izvanredno stanje nije ništa, nije nikakav napad na slobodu ljudi, ništa se neće promijeniti za građane - rekao je Dodik.

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IM
Immanuell
04:20 29.03.2020.

Kako se neće, onda čemu izvanredno stanje ako će građanima sve ostati isto...... Priča prema van da se ljudi ne uplaše.....