KRENULA OGRANIČENJA

U pulskoj trgovini dozvoljeno kupiti maksimalno dva kilograma šećera po kupovini

Foto: Andreas Franke/DPA
U pulskoj trgovini dozvoljeno kupiti maksimalno dva kilograma šećera po kupovini
14.09.2022.
u 15:56
premijer Andrej Plenković na prošlotjednoj sjednici Vlade najavio je da se ograničavaju cijene pojedinih osnovnih prehrambenih namirnica.
Pogledaj originalni članak

Brojni kupci u strahu pred nestašicom pojedinim prehrambenih namirnica kojima je ograničena cijena prošlotjednom odlukom Vlade pohitali su u trgovine. Mnogi su analitičari prognozirali kako bi se mogao dogoditi manjak zbog čega postoji mogućnost da bi moglo doći ograničavanja količine koja se može kupiti. Upravo to se dogodilo u Puli.

"Poštovani, molimo vas da kupovinu artikla šećer kristal 1 kg svedete na kupovinu od maksimalno 2 kg po kupovini (2 komada)", navodi se u jednoj pulskoj trgovini, piše Glas Istra.

Podsjećamo, premijer Andrej Plenković na prošlotjednoj sjednici Vlade najavio je da se ograničavaju cijene pojedinih osnovnih prehrambenih namirnica.

 

 

Tako je ulje s 19,99 palo na 15,99, brašno s 8,99 na 5,99 za glatko i 6,29 kuna za oštro brašno.

Medved 'zamijenio' dvojicu ministara na sjednici

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar mr.HIMARS
mr.HIMARS
16:41 14.09.2022.

kome treba za kućanstvo više od 2 kg!?

ZU
Zujim
16:43 14.09.2022.

Do prije nekoliko mjeseci ulje je bilo 7 kn i ova snizena cijena je i dalje 130% visa od tadasnje cijene. Isto vrijedi i za secer, bio 4.50 kn, itd....

DU
Deleted user
16:42 14.09.2022.

Šećer je ubojica slatkog lica.