u trgovačkoj četvrti

U pucnjavi u Seattleu jedna osoba ubijena, više ozlijeđenih. Napadači u bijegu

Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Seattleu
Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Seattleu
Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Seattleu
Foto: Reuters/PIXSELL
Pucnjava u Seattleu
23.01.2020.
u 06:34
Policija nije dala više detalja o tom slučaju, no lokalna televizija KOMO-TV objavila je da je u pucnjavi ubijena jedna žena i da je među ozljeđenima devetogodišnji dječak
Pogledaj originalni članak

Najmanje jedna osoba ubijena je, a pet ranjeno u pucnjavi, u četvrtak navečer u trgovačkoj četvrti u Seattleu, izvijestila je policija koja traga za dvojicom osumnjičenih počinitelja. Policija nije dala više detalja o tom slučaju, no lokalna televizija KOMO-TV objavila je da je u pucnjavi ubijena jedna žena i da je među ozljeđenima devetogodišnji dječak.

Pozivajući se na svjedoke ta postaja je navela da su dvojica muškaraca nakon svađe zapucala jedan na drugoga, izazivajući paniku među prolaznicima koji su pokušavali pronaći sklonište.

Policija je navela na Twitteru da istražuje okolnosti pucnjave nakon koje su osumnjičeni pobjegli. Glasnogovornik vatrogasaca rekao je da je žena u dobi između 40 i 50 godina pronađena mrtva.

Sedam žrtava dovedeno je u bolnicu, rekla je glasnogovornica medicinskog centra Harborview, ne otkrivajući o kakvim je ozljedama riječ. Riječ je o drugoj pucnjavi u toj poslovnoj četvrti u vremenskom razmaku kraćem od tri sata, navodi televizijska postaja KOMO-TV.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.