Trostruki sudar

U prometnoj nesreći u Srbiji teško ozlijeđen i hrvatski državljanin

Foto: Arhiv VL
U prometnoj nesreći u Srbiji teško ozlijeđen i hrvatski državljanin
27.07.2010.
u 08:36
U nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila stranih oznaka i teretno vozilo srbijanskih oznaka, poginule su dvije osobe, najvjerojatnije makedonski državljani, a teško su ozlijeđena trojica Poljaka i jedan državljanin Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

BEOGRAD - Među četvoricom teško ozlijeđenih stranaca u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na autocesti Vranje-Leskovac na izlazu iz tunela Manojlo, jedan je hrvatski državljanin, ali srbijanski mediji jutros ne prenose ime i prezime niti odakle je ozlijeđeni.

Glasnogovornik policije u Vranju Dragan Stamneković rekao je novinarima da su u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila stranih oznaka i teretno vozilo srbijanskih oznaka, poginule dvije osobe, najvjerojatnije makedonski državljani, a teško su ozlijeđena trojica Poljaka i jedan državljanin Hrvatske.

Dežurna liječnica u bolnici u Vranju gdje su primljeni ozlijeđeni, potvrdila je da se radi o troje Poljaka, roditeljima i djetetu te o "pacijentu iz Hrvatske" te dodala kako bolnica očekuje još ozlijeđenih osoba iz ove teške prometne nesreće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MR
mrvecdam
02:50 28.07.2010.

samo da nije srpske narodnosti

Avatar Jana
Jana
09:40 27.07.2010.

Igor zg kao da su hrvatske ceste sigurne?

IB
istina_boli
15:46 27.07.2010.

Ne moze se napravit drugome zlo, a da se ne napravi sebi.