Novi nemiri

U predgrađu Beiruta uhićen terorist koji se pripremao aktivirati eksploziv!

Foto: Screenshot
Uhićenje u Beirutu
14.11.2015.
u 18:18
Samo kilometar dalje od mjesta gdje je terorista uhićen, u četvrtak su trojica terorista Islamske države izvršila samoubilačke napade u kojima je ubijeno 43 ljudi
Pogledaj originalni članak

U 17 sati sigurnosne snage Hezbollaha uhitile su pripadnika terorističke organizacije Islamske države u kvartu Bir Al Abed u predgrađu Beiruta, koji se pripremao aktivirati eksploziv koji je nosio na sebi. 

Libanonske snage sigurnosti i pripadnici Hezbollaha tragaju za još trojicom samoubojica. Samo kilometar dalje od mjesta gdje je terorista uhićen, u četvrtak su trojica terorista Islamske države izvršila samoubilačke napade u kojima je ubijeno 43 ljudi, većinom djeca, a ranjeno oko 200 ljudi.

>>Frano Šušnjara: Pariz i Beirut su, u proteklih 48h, nove epizode u povijesti ljudske gluposti

>>Više od 41 osobe poginulo u samoubilačkim napadima u Beirutu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

UM
umnjak
18:43 14.11.2015.

Sigurno je to neki liječnik, nuklearni fizičar,... pa gdje je ljudskost, emaptija ovim besćutnim konzervativnim ljudima sto su ga bacili na tlo? Suosjecanje?

LA
Lavica7
18:29 14.11.2015.

Jadan ti je danas obican covjek.

Avatar Oluja95
Oluja95
05:20 15.11.2015.

Kakve pripreme su njemu trebale? Samo dreknes: alahuakbar!! i boom! Meni se cini da se njemu bas i nije ginulo za glupe ideale.