stigla i interventna

U pratnji zaštitara namjeravali protupravno ući u prostorije RIZ-a

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
U pratnji zaštitara namjeravali protupravno ući u prostorije RIZ-a
15.10.2012.
u 15:22
Navedeni događaj je još jedan u nizu pokušaja destabilizacije tvrtke koji nas neće spriječiti u ostvarivanju navedenih ciljeva - suglasni su članovi Uprave Riz-Odašiljača..
Pogledaj originalni članak

U večernjim satima u nedjelju skupina od 40-ak neidentificiranih ljudi u pratnji više vozila jedne zagrebačke zaštitarske tvrtke namjeravala je protupravno ući u prostorije RIZ-Odašiljača, ali su nakon pojave RIZ-ovih zaštitara i potom policije odustali. Situacija se potpunosti primirila dolaskom nekoliko vozila interventne policije iz obližnje policijske postaje, piše u priopćenju iz tvrtke Riz-Odašiljači te se dodaje:

– Navedeni događaj još je jedan u nizu pokušaja destabilizacije tvrtke koji nas neće spriječiti u ostvarivanju navedenih ciljeva, suglasni su članovi uprave.

Nadaju se da će glavni državni odvjetnik Mladen Bajić i DORH u najkraćem roku reagirati po njihovim prijavama kako bi se ovakve i slične situacije u budućnosti izbjegle. Naglasili su kako je krajnje vrijeme da se RIZ prestane spominjati u lošem kontekstu koji neizbježno utječe i na radnike i kupce te mu je želja u budućnosti govoriti samo o uspjesima tvrtke na poslovnom i tehnološkom planu.

Podsjećaju da je nova uprava RIZ-Odašiljača u rujnu ove godine suspendirala s plaćom osmero radnika za koje se sumnja da su u proteklih nekoliko mjeseci počinili niz nelegalnih radnji na štetu tvrtke te predala zahtjev za pokretanje postupaka protiv njih pred pravosudnim tijelima. Tvrtka se u posljednjih nekoliko tjedana vratila normalnom radu i proizvodnji, a članovi uprave sve su svoje napore usmjerili na uvođenje reda u poslovanje i ugovaranje novih poslova vitalnih za njezin opstanak.

>>RIZ-Odašiljači isporučili i drugi odašiljač u Republiku Koreju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:00 16.10.2012.

A da je riječ o nekom nogometnom klubu onda bi država imala sluha. Makar taj klub imao dug od sto milijuna kuna.