Dobar ulov policije

U podu kombija našli 1,2 kg kokaina

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
U podu kombija našli 1,2 kg kokaina
05.09.2015.
u 13:45
Kombijem je upravljao Z.K. (45), a osim njega u kombiju je bilo još nekoliko osoba, koje su mu trebale poslužiti kao paravan.
Pogledaj originalni članak

Oko 1,2 kilograma kokaina, izrazito visoke čistoće, čija se vrijednost procjenjuje na oko milijun i pol kuna, zaplijenila je zadarska policija u srijedu oko 21 sat na autocesti A1 kod odmorišta Nadin.

Naime, tamo su zaustavili kombi njemačkih oznaka, a pas za detekciju droga nanjušio je kokain koji je bio skriven u podu kombija, točnije u spremniku za akumulator. Kombijem je upravljao Z.K. (45), a osim njega u kombiju je bilo još nekoliko osoba, koje su mu trebale poslužiti kao paravan. On ih je, naime, taksirao iz Frankfurta do Posušja za 100 eura po osobi. Putnici su bili šokirani kada je pretragom kombija nađena droga, a policija ih je pustila nakon što je ustanovljeno da o kokainu nisu ništa znali. Z.K. je priveden u policiju na ispitivanje, a čeka ga i dovođenje pred suca istrage.

Tomislav Kristić, šef kriminalističke policije PU zadarske, kazao je kako ta akcija policije dokazuje da dileri u Zadru neće mirno spavati.

>> U Tihom oceanu zaplijenjen kokain vrijedan 181 milijun dolara

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:03 05.09.2015.

A na brodovima?

HR
hrc001
15:19 05.09.2015.

Znaci Kalmeta i onajsudac Sinkovic idu u nutra ko drugi, jedino ako Karamarko neda sad pred izbore.

Avatar komentator.zgb
komentator.zgb
09:00 06.09.2015.

Koja je to tipa kombija da ga kupim.. Možda je to izolacija protiv buke