Ujča

U oštrom zavoju okrenula se za 180 stupnjeva i poginula

Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
U oštrom zavoju okrenula se za 180 stupnjeva i poginula
17.09.2010.
u 17:40
Nesreća se dogodila oko 16 sati na cesti u smjeru Karlobaga, a u njoj su sudjelovala dva automobila.
Pogledaj originalni članak

U mjestu Ujča nedaleko Senja u petak je smrtno stradala 48-godišnjakinja, putnica iz automobila koji se na cesti D8 prema Karlobagu okrenuo za 180 stupnjeva.

Ličko-senjska policija izvijestila je kako je do nesreće došlo kada je 46-godišnja vozačica Opel astre iz za sada neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad automobilom te se u oštrom i nepreglednom zavoju na cesti okrenula za 180 stupnjeva. U tom trenutku iz suprotnoga smjera naišao je automobil marke Audi kojim je upravljao 26-godišnjak iz Senja. Zabio se u desnu bočnu stranu automobila.

U Opel astri nalazile su se tri putnice. Jedna je poginula, dok je 46-godišnja vozačica prevezena u KBC Sušak. 30-godišnja putnica zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AA
aabar
18:42 17.09.2010.

Koji debili kad ovakve fotografije mogu stavljati a koje nemaju nikakve veze sa širim područjem Senja a kamoli.....

Avatar commentator
commentator
16:51 18.09.2010.

VL zaboravili ste spomenut kamion s trupcima, koji se vidi na fotografiju. A kočnice nebi trebali ni ugrađivati u automobile, jer samo su nepotreban teret i trošak. Mislim na vozača mrcine od audija, zar nije vidio da \"mu\" se tamo netko okreče po cesti? Ah naravno radilo se o djelićima sekunda (x90 - 100 na sat.)