ORGANIZACIJA

U Državnom odboru za proslavu Oluje Matić, Gotovina, Markač...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U Državnom odboru za proslavu Oluje Matić, Gotovina, Markač...
07.05.2015.
u 00:03
U odboru će biti i tri ministra: Ante Kotromanović, Predrag Matić i Ranko Ostojić
Pogledaj originalni članak

Vlada će na današnjoj sjednici donijeti odluku o osnivanju Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje.

U odboru će uz premijera Zorana Milanovića sjediti i predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Sabora Josip Leko i trojica ministara - Ante Kotromanović, Predrag Matić i Ranko Ostojić, potom načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Drago Lovrić, ali i četiri zapovjednika Oluje Petar Stipetić, Ante Gotovina, Mladen Markač i Marijan Mareković.

>> Predsjednica Grabar-Kitarović prelomila: Mimohod ipak održati dogodine

>> Vlada ne odustaje od mimohoda i nudi Državni odbor

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

DI
Diosiario
01:00 07.05.2015.

Izbaciti Milanovića, Stipetića, Matića i Ostojića a uvesti Domazeta, Norca, Miljavca i Krstičevića.

HO
homofob
23:51 06.05.2015.

Kako bi bilo glavnu proslavu kao i obicno u Kniku a u svakom vecem gradu gdje ima oruznih snaga, rezervista i veterana organizirati mimohod "koliko je dugacak poplon". Lokalni zivalj i njkove oruzane snage ce tako imati priliku pokazati se i biti ponosni sto su dio obrane domovine a Knin je centralna lokacija koja simbolizira pobjedu nad dusmanima!

MA
Manolo46
00:55 07.05.2015.

Što ć Kolinda, Gotovina, Markač i Mareković s ovim domobranom Kotromanovićem, lažnim braniteljem Matićem, Milanovićem koji tvrdi da je Oluja zločin za koji je kriva država, Ostojićem koji je s britanskim obavještajima pokrenuo akciju uhićenja Gotovine zvanu "Cash", starim komunjarom Lekom i ubačenim KOS-ovcem Stipetićem i Josipovićevim kadrom Lovrićem? Naših samo četiri a njihovih 7. Moraju komunjare pokazivati dominaciju, a kad see ratovalo nije ih bilo nigdje ...