istraga u tijeku

U kući pored Gospića pronađen mrtav muškarac. Imao je posjekotine po tijelu

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
U kući pored Gospića pronađen mrtav muškarac. Imao je posjekotine po tijelu
18.05.2020.
u 08:23
Djelatnici Hitne pomoći su po dolasku mogli jedino konstatirati smrt
Pogledaj originalni članak

Službenici Policijske uprave ličko-senjske nakon zaprimljene dojave da je u Popovači Pazariškoj, mjestu pored Gospića, u obiteljskoj kući pronađeno tijelo muškarca, proveli su očevid koji je vodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Karlovca.

- Utvrđeno je da se radi o muškom tijelu (67) s jednom ubodnom ranom - stoji u priopćenju policije. Istraga još traje, a u ovom slučaju još nije privedena niti jedna osoba.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ET
etika
19:19 17.05.2020.

Nadam se da je sad svima jasno da su traume opasne po život :-) "...pronađen je mrtav muškarac (67) koji je po tijelu imao više posjekotina i trauma opasnih po život."